De valse deceptie van vlees, religie, politiek, marktwerking en media

Wat kan ik mij irriteren aan de tunnelvisie van discussie in de media over het verbod van ritueel slachten, Halal of koosjer en het standaard gebruik van antibiotica in diervoeding. Ik kan wel stellen dat we bewust zand in onze ogen word gestrooid om ons af te leiden van de kern taak van het koosjer eten en islamitisch Halal, in de strijd van het vrijheid van meningsuiting.

Laat ik maar eerst beginnen met het standaard gebruik van antibiotica in diervoeding door de veehouders. De mythe is dat veehouder preventief antibiotica gebruiken om ontstekingen en ziektes voor te zijn, terwijl bacteriën nu wel zo’n beetje resistent zijn geworden door al deze middelen, en mens en dier overgeleverd zijn aan ziektes waar bijna geen medicijn meer tegen is opgewassen. Antibiotica Resistentie dankzij Vleesindustrie

Antibiotica word sinds de jaren 70 gebruikt omdat daarvoor anabolen voor dieren verboden werd en door veelvuldig antibiotica worden dieren lekker dik van, zo als ook bij mensen. Dus antibiotica betekent meer kilo vlees en dus ook meer geld. Maar… Het TNO komt nu met een baanbrekend resultaat hoe je drastisch ziekmakende bacteriën voor mensen in de darmen van dieren drastisch kunnen inperken. Met natuurlijke middelen die geen medicijnen zijn… Zie je de strop al hangen??? TNO zeg nog niet wat het is, maar ik kan je wel verklappen dan een knoflookconcentraat al lang word gebruikt om bacteriën te doden, zo als honing, olijfolie, kaneel en citroen.

Maar het probleem is dat met deze anti-bacteriële middelen dieren niet dik worden. Dus geen extra kilo’s en dus ook geen extra pegels. De vinding is getest met de ESBL-bacterie, maar is ook toepasbaar op EHEC. Knoflook dus!!!

sitestat

Islamitisch Halal en koosjer eten betekent niet meer of minder dat het dier met respect en met alle liefde word behandeld en daar heb je alle strikte regels voor. Maar laat ik stellen dat de meeste Gods denkenden die moeten toezien of het dier die tot vlees product word bewerkt, zo verblind zijn door geld dat ze het dierenwelzijn die door hun religie wordt gepredikt aan hun laars lappen. Kijk hoe onverdoofd vlees word geslacht (schokkende beelden)

Hulde voor de Australiërs die een export verbod van zes maanden hebben afgevaardigd op levende have naar Indonesië. Zie hier onder in de video hoe deze dieren worden behandeld. Sorry hoor! Maar volgens mij heeft het niets met religie te maken en gaat juist tegen elke regel in die de Islam oplegt op Halal eten. wat je ziet is op geld beluste mensen die misbruik maken van de goedgelovigheid van mensen en in een etiket als ”Halal” en ”Koosjer” hun geweten schonen, terwijl deze dieren op de meest beestachtige, respectloze en pijnlijke manier tot hun einde komen om te eindigen in een kilo knaller.


4 gedachten over “De valse deceptie van vlees, religie, politiek, marktwerking en media”

  1. Het animo voor animal cops is niet echt denderend zo aan de reactie te horen en vooral dat het blijkt dat niet extra bij komt, maar van het bestaande capaciteit tot stand moet komen zo als de reactie laten blijken.

Reacties zijn gesloten.