Zien hoe dieren worden geslacht? (VIDEO)

Als we toch bezig zijn kunnen we maar beter de rouwe realiteit laten zien wat je op TV niet vaak ziet. Toch een stukje bewustwording om te weten wat voor weg die kiloknaller bij de super heeft afgelegd en meegemaakt. Als je het mijn vraag is de vlees industrie niet meer of minder dan een beestachtige genocide die zijn weerga niet kent en niet voor te stellen dat we dit, levende dieren aandoen. Nogmaals eet smakelijk.


Slachten zonder verdoving van dieren : de realiteit
Geüpload door GAIA-TV. – Ontdek nog meer video’s over dieren.

10 gedachten over “Zien hoe dieren worden geslacht? (VIDEO)”

  1. Nee @Guido Dit IS Óver al Waar islamieten en joden hét vóór elkáar krijgen de wetgevingen zó te buigen dat ze Die ""supposed"" rituele martelslachtingén óp te dringén.Òók Óm via Die ´weg Werkgelegenheid wég te stélen.

    Beetje Naar Benéé scrollen hetzuur.nl/artikel/9574/aangifte-tegen-arabist-hans-jansen/comment-page-1/#comment-90368

    ÉN Dé Ware rédenen… hetzuur.nl/artikel/9612/opperrabbijnen-voor-lul/#comment-90490

  2. Dit is dus in belgie? Is wel een andere wet denk ik. Ok, het is heel erg maar ze zijn wel binnen een paar seconden helemaal weg hè, de hersenen krijgen geen bloed en dan is het meteen over. Dus dat ze minuten 'bewust zijn' is natuurlijk onzin.

  3. Ohhh nee kdurf niet te kijken 🙁 ik zie hem staan wachten en snuffelen aan een luik in de eerste seconden van het filmpje en ik druk op stop. O man wat ben ik deze dieren nog veel verschuldigd en heb ik straks nog veel uit te leggen..

Reacties zijn gesloten.