Levend kat in de prullenbak. Is dat zo erg? (VIDEO)

Natuurlijk is dat heel erg en laten we vooropstellen dat ik echt een dierenvriend ben, ik hou van dieren. Maar al die ophef over dat kniftig wijf die een kat op straat de prullenbak in smijt vind ik weer zeer opmerkelijk en uiterst hypocriet. Ja! Je hebt gekke mensen rondlopen en mensen worden zelfs in Europa slechter behandeld en laat staan dat supermarkten en slagers vol liggen met kiloknallers van schattige diertje die op beestachtige wijze worden afgeslacht. Wil je de realiteit zien? Slachten zonder verdoving van dieren : de realiteit en daar maakt zich niemand druk over he!? Laat die vrouw gewoon lekker katjes in de prullenbak gooien. Opgeruimd staat netjes en alvast eet smakelijk.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

11 gedachten over “Levend kat in de prullenbak. Is dat zo erg? (VIDEO)”

  1. Mijn moeder heeft in mijn jeugd één keer de wasmachine aangezet terwijl onze kat daarvoor stiekem tussen de was in de wastrommel was gaan liggen slapen. Gaf een heel apart geluid en gelukkig waren we er op tijd bij; heeft die kat daarna nooit meer gedaan, iets met leervermogen?

                1. @madbello Haha, dat deed Pepe ook, tot-ie een keer té hard beet. Ik gaf hem nog in m'n slaap een enorme lel. Heeft 't nooit meer gedaan.

Maak mij blij en geef reactie :D