Culinaire Frikandellen

Heel soms is mijn zoon een culinair terrorist! Hij is stapel op frikandellen tegen al mijn principes in, maar soms moet ik helaas toegeven en het beste van maken. Voor zo ver ik kon zien zijn de frikandellen van Mora het beste, met de minste e-nummers en het meeste ”vlees” als je separatorvlees nog vlees kan noemen. Dus ik laat de frikandellen eerst goed ontdooien, vuur op max en dan flink doorbakken tot ze goed bruin zijn in een mix van olijfolie met zelf uitgeperste knoflook en een paar druppeltjes van zelfgemaakte pittige gedroogde rode pepers olie, om die frikandellen een smaak upgrade te geven. Aardappels uit de oven gekruid met rosmarijn, vers gemalen vier seizoenen peper, knoflook en grove zeezout, afgeblust met een paar eetlepels zelfgemaakte tzatziki sous. En dan een uur in de wind stinken en als ik een paar biertjes op heb zou ik die ook zo maar door de strot laten glijden ๐Ÿ˜€

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Culinaire Frikandellen”

  1. Zo lekker die frikandellen, heb echt een tijd gehad dat ik echt verslaafd aan die krengen was. En moet zeggen als ik ze zo ziet dan krijg ik gelijk trek. Lekker op een broodje met pindasaus en uitjes erop

      1. Ah hij mag gerust hier een weekendje frikandellen komen eten hoor. Zet ik de xbox aan paar goeie films erbij en hopen op heel slecht weer ????

Maak mij blij en geef reactie :D