Pizza Maken Met Turks Brood

Snel een pizza maken met Turks Brood. Voor 1 euro en 40 cent kan je snel en gemakkelijk een hele oven vol maken met heerlijke pizza look a likes. Je moet wel het geluk hebben om een Turk om de hoek te hebben, maar als het zo is, kan je de wel bekenden brood lap voor geen 2 euro aanschaffen. Thuis snij je het brood in 8, en die 8 weer door de helft, waardoor je 16 pizza’s krijgt.

2 blikken gepelde tomaten in de blender doen met wat oregano. Die met een eetlepel op het Turks brood smeren, Parmezaanse kaas op strooien, dun gesneden mozzarella, salami of wat dan ook er op beleggen. Op de foto heb ik uien en tonijn gedaan. Maar ik zou gewoon er alles op doen wat je lekker vind en jij trek in hebt.

Die hele zooi in een voorverwarmde oven van minstens 180 graden zetten. En in 7 a 8 minuten is het hap klaar. Zo simpel kan het leven zijn!!! 😀

5 gedachten over “Pizza Maken Met Turks Brood”

    1. Als je beurs niet zo groot is moet je vaak creatief zijn 😉 wat betaal je tegenwoordig voor 3 pizza’s bij de Domino? En dit is alles bij elkaar geen 5 euro. Al moet ik toegeven dat Domino wel iets smakelijker is. Soms met gewoon deeg komt ik er ook aardig in de buurt, met ook die korreltjes grove maïs op de bodem 😀 maar dit is in ieder geval snel gemaakt en hoeft kort in de oven.

      1. Nou als ik zie wat je allemaal op tafel zet ziet het er niet cheap uit. Je zou goud geld er voor betalen in een beetje restaurant. Creatief ben je zeker!!!

        1. Wie weet, misschien ga ik ooit het MADBELLO restaurant beginnen. Maar kok zijn in een restaurantkeuken heeft me eigenlijk nooit zo echt aangetrokken als ik al die TV programma’s zie hoe hard en in beroerde omstandigheden koks moeten werken 😉

Reacties zijn gesloten.