Israël doet uranium is sinaasappelsap

Hoe weird kan je het verzinnen!!! Ik niet in ieder geval en weet niet hoe serieus deze nieuwssite wel is: rt.com, maar het komt wel met sappig nieuws over van alles en nog wat! En de beelden liegen en niet om en zo als er naar uit ziet, ziet er best professioneel uit. Zou dit de Russische Speld.nl variant zijn??? Israelis made to drink Uranium enriched juice?

5 gedachten over “Israël doet uranium is sinaasappelsap”

 1. Nou SCS "he said he was threatened by the former director of the facility, Yitzhak Gurevich" … Dat klinkt aardig Russisch joods … 10/10/2010 at 03:15

  Massamoorden met gif en drugs doen ze ook , dat is Ons op Die schoolreisjes gegeven en verkort het Bestaan naast dat het een Slecht Bestaan geeft!

  Mede Daar Om is de Autochtoon Nederlandse Bevolking terug gelopen Van 5,5 miljoen naar 2,1 miljoen nú Sinds ww2.

  De traagheid van Die vergiftigingen lijken een Zelfverdedigingsrespons te voorkomen , of ze moeten nog wat anders met Ons doen … zo als Ons bedwelmen met fluor.

  Dat werd in de oorlogen al gebruikt om gevangenen te versuffen en rustig te houden als ook de sexuele zin er van verminderde … Dat hebben We tientallen Jaren in de Drinkwaterleidingen gehad.

  Een andere uitroeingstaktiek is Autochtonen géén Bescherming geven tegen Misdaden … Ook Hiér wordt geweld en misdaad tegen Autochtonen de hand boven het hoofd gehouden , Zéker Áls het joden als daders aan gaat.

  De demminkzaak , Cirkelproject Almelo , Milly Boele , Marianne Vaatstra , de schoolbuschauffeur en de Vijf Kinderen , de rechters en ovjs Die zich schuldig maakten aan Misbruiken , de politici en ambtenaren Zijn nog Maar een paar zaakjes Ván de laatste Tijd … Gaan We het nog geen eens over irt enge ernst Hebben óf Dát ab klink en de joden zélf de kwikspuiten niet namen omdat het niet kosjer zoú zijn … Ik Denk Dan dat hun meisjes ook Die Baarmoeder onvruchtbaar makende prik niét gehad hebben ?

  En Ook elkaar pakken ze waar maar kán … Óf ér al een naam is vóór Zúlk een ziektebeeld , Want Ziék ÌS Hét Wel ?

  fathersmanifesto.net/pollblacks.htm

 2. In 2009 was er een staflid van een kernreactor in Israël die toentertijd al aangaf dat medewerkers van de centrale in 1998 (!!) werden "gedwongen" om met Uranium verrijkt sap te drinken;

  http://www.haaretz.com/print-edition/news/ex-staf

  Overigens gaat het wel om een hele lage dosis dus is het meer een technische dan een ethische discussie maar het ziet er wel verontrustend uit zo'n sappie met straling?

 3. Nou , Zulke berichtgeving over israelieten is niet zo maar als grap te beschouwen!

  Het kan zijn dat er de ene groepering de andere aan het uitroeien is….bij voorbeeld de ashkenasijoden hebben een massamoord op de sepharidjoden gepleegd door hun kinderen op schoolreisjes extreme rontgendoseringen toe te dienen!

  Dat deed ca 100.000 kinderen de das om , en die overleefden hadden een hel aan de gevolgen!

  Eerst was de sepharid 96% van de joodse bevolking , nu is de ashkenasi dat … en de russische versie is ondertussen weer 20% en heeft de touwjes tot in de hoogste regionen al in de hand ….hoe zouden ze dat gedaan hebben?

  Dus met straling moorden….ja doen ze !

  Òf was Fallujah Irak , dat jodenwerk is , al vergeten ?

  Er sterven er daar meer aan straling dan bij Hirosjima !

  Óf het dimona nucleaire afvalriool op Gazaland geleidt?

  Ja … doen ze !

  Daar Om ben Ik met een jood als onvruchtbaar makende ab kwikklink , ballin , pechthold , cohen , verhagen of eurling helemaal niet gerust !

Reacties zijn gesloten.