Snel Zelf Brood Bakken Zonder Kneden in beeld (how to do)

Brood bakken zonder te kneden in geen 5 minuten klaar. Stap voor stap uitgelegd, met boordevol tips hoe je het moet verwerken en wat je er allemaal mee kan maken. Van brood, pizza’s, soepstengels tot gefrituurd brood. Als je meer schriftelijk bent ingesteld kan je dit recept ook gewoon lezen op:
madbello.nl – Brood Bakken Zonder te Kneden.

Van schrift naar beeld. Je moet wel ruim 17 minuten naar mijn geouwehoer luisteren en zo halverwege had ik natuurlijk een biertje te veel op. Dus de meeste zinnen kloppen gewoon niet en laat staan dat ze ergens op slaan! Dus mijn excuses er voor. Maar ondanks alles kan nu elke imbeciel brood bakken zonder te kneden!!!
Kijk en huiver DUS!

9 gedachten over “Snel Zelf Brood Bakken Zonder Kneden in beeld (how to do)”

  1. Jouw recept is de afkorting van al die recepten die ik eerder geprobeerd heb in mijn zoektocht naar het perfecte pizzadeeg (en dat waren er veel). Ik zweer hierbij. Ik pas.

  2. Binnenkort toch langs de molenaar hier in het dorp en dan thuis eens heerlijk rommelen. In oktober toch 2 weken vakantie en dan lekker rommelen in de keuken

  3. Wat goed! Ik zocht de afgelopen dagen naar pizzadeeg, natuurlijk eerst bij jou gekeken 😉 Tof dat je er een filmpje van gemaakt hebt. Nu kan ik alles wat jij kan ook, super. Met dank ook aan je tante, lijkt me heerlijk deeg gebakken in de pan

Reacties zijn gesloten.