Fuck Ziggo

blogobellissima-49_oLaten we niet gelijk negatief beginnen. Ik ben overigens heel tevreden over de diensten en de service van Ziggo. Als je wilt overstappen naar een ander abonnement zijn ze zeker de beroerdste niet en alles gaat vrij vlot en zelf na wat technisch en juridisch onbegrip zijn ze niet de laatste om gewoon toe te geven om mij tevreden te stellen, en sommige gratis aanbiedingen schijnen achteraf niet helemaal gratis te zijn na aftrek van percentuele mierenneukerijen die je uiteindelijk toch tientallen centen kosten, maar toch! Ziggo is dus gefuseerd met UPC en nu komen de eerste veranderingen aan het licht. Voor sommige misschien positief, maar voor mij is het eerste wat opvalt en waar ik veel plezier en kijkgenot van heb gehad wordt gewoonweg helemaal afgeschaft, wat ik voor mijn abonnementsgeld wel een hele goede aanvulling vond in vergelijking met de concurrentie: ”Gebruik je Interactieve Televisie? In onze grote On Demand catalogus stond voorheen een klein aantal gratis films en series. Deze komen te vervallen. Natuurlijk kun je nog steeds de beste films en series bestellen.

En voor de rest is het gewoon afwachten of het een verbetering is, vooral voor een halve Italiaan: ”Deze zenders gaan weg: France 2 en Rai Uno. Laatstgenoemde vervangen we door de zender Mediaset Italia.

Voor vele pubers zal dit met gejuich worden ontvangen, maar wie kijkt er nu tegenwoordig naar porno op een TV?We voegen ook de erotische zender Meiden van Holland Soft toe. Je kunt hier een kinderslot op zetten. Hoe je dit doet, leggen we uit op ziggo.nl/zenderwijziging.

Al met al is het voor mij persoonlijk een flinke downgrade aangezien ik net intens heb genoten de laatste seizoenen van ”The Walking Dead” die door Ziggo gratis werden aangeboden. Jammer Ziggo!!!

5  Facebook Ziggo