Megan naar Mars

Mars One-project. Heb je daar wel eens van gehoord? Dat moet de redding van ons ter ziele gaande planeet worden, een planeet waar geen leven zit! Het kan aan mijn liggen, maar kunnen we niet beter eerst ons planeet eerst weer leefbaar maken? Deze mensen denken daar anders over, lees en huiver op vice.com: Laat deze mensen in godsnaam niet naar Mars gaan!!!

Iedere keer dat ik het filmpje van Megan bekijk verlies ik mezelf in haar ogen en luister ik niet meer naar wat ze zegt. Haar blik heeft de aantrekkingskracht van een zwart gat waar je onmogelijk van kunt losbreken. Het is beangstigend, hypnotiserend, intrigerend en intimiderend tegelijk. Kijktip: verbreek het oogcontact met Megan niet (shit is freaky).

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D