Van 88 kilo naar 120 en dan weer 32 kilo afvallen in 12 maanden

Fit2Fat2Fit: Het klink ongelofelijk maar het kan. Deze super getrainde gast (Drew Manning) is de afgelopen 6 maanden 32 kilo aangekomen om zelf mee te maken hoe het is om vet en dik te zijn en natuurlijk weer die 32 kilo kwijt te raken en vanouds fit te worden. En dat allemaal om het met jullie te delen, maar wat nog leuker is dat hij nu nog die 32 kilo weer moet kwijtraken en dat allemaal te volgen via zijn weblog, waar je via video zijn ongelofelijk fastfood vreetpartijen kan aanschouwen en alles word tot op de gram genoteerd en live gezet en zijn foto’s mogen er ook zijn: My journey from FIT to FAT and how to get back to FIT again! Op: fit2fat2fit.com Ook te volgen via zijn YouTube kanaal, Twitter en Facebook.

5 gedachten over “Van 88 kilo naar 120 en dan weer 32 kilo afvallen in 12 maanden”

  1. Hij kan die makkelijk doen. Hij is nu in eens heel dik maar onder die laag zit gewoon nog steeds dat gespierde lijf. Het enige wat hij moet doen is afvallen en hij is weer zoals hij was. Een gewoon persoon die zo dik zou zijn gaat die echt niet zo snel lukken. Die moet en het vet kwijt raken en spieren kweken.

    1. Dat heb je goed gezien Barry, voor hem zal het peace of cake zijn, maar dan weet hij wel hoe het os om dik te zijn en hoe het voelt om weer te moeten afvallen. Als dat zijn beroep is dan is het zeer meelevend van hem šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.