RIP Kaddafi is dood

Alweer een tijdperk en dictator voorbij en een man die zijn straf en proces ontloopt met de makkelijkste weg en zonder verantwoording word weggewerkt.
Moammar al-Qadhafi (aka: Gadhafi, Gadaffi, Gaddafi, Gadaffi Gadhdhafi, Ghaddafi, Kaddafi, Kadaffi, Kadhdhafi, Khadafy, Qadaffi, Qaddafi, Qadhafi, Qadhdhafi, Qathafi)


Foto van @isneack #libya

Niet te vergeten dat hoe wreed hij en zijn aanhangers ook waren, Kaddafi wel de dictator was die: de bevolking GRATIS onderwijs, gratis medische zorg en medicijnen, gratis stroom. Als je trouwt krijg je 15.000 dollar voor een huis, elke Libiër had sowieso een huis, als je een auto koopt krijg je 10.000 dollar subsidie, benzine kost 14 cent per gallon en niet te vergeten dat in tegenstelling tot welke democratie dan ook, Libië totaal geen schulden heeft, 0.0% van het BBP, enz enz. Gaddafi voor PRESIDENT


Foto van @isneack ة للقذافي #libya

7 gedachten over “RIP Kaddafi is dood”

  1. Bovenste foto is photoshop, koppie is gewisselt met een ander

    Hoe meer je hoort , hoe minder je weet, ik heb alles gehoord maar weet niets

    1. Zou deze foto wel echt zijn? Dode Khadaffi prooi voor fotografen « De blik van Rik – goo.gl/fH8jKEen schokkende foto van de dode kolonel Mouammar Khadaffi

  2. Ze noemde hem slecht. Maar als je kijkt naar een land als U.S.A. wat ik zelf het smerigste land vind die er te vinden is. Alleen daar durft niemand tegenop te treden. Iedereen trilt en beeft voor dat land. Zou is tijd worden dat die is goed op hun flikker krijgen. Als je maar even anders doet dan hun willen word je bedrijgt of ze vallen spontaan binnen.

    1. Uiteindelijk komt iedereen op zijn loontje, of zo iets 😉 Kijk maar wat het Amerikaanse volk nu al moet voortduren en de armoede die ze moeten doorstaan, alleen jammer dat het altijd de onschuldige zijn die het meeste moeten lijden.

    2. Uiteindelijk komt iedereen op zijn loontje, of zo iets 😉 Kijk maar wat het Amerikaanse volk nu al moet voortduren en de armoede die ze moeten doorstaan, alleen jammer dat het altijd de onschuldige zijn die het meeste moeten lijden.

Reacties zijn gesloten.