Gaddafi voor PRESIDENT

Onder Geddafi had de bevolking GRATIS onderwijs, gratis medische zorg en medicijnen, gratis stroom. Als je trouwt krijg je 15.000 dollar voor een huis, elke  Libiër had sowieso een huis, als je een auto koopt krijg je 10.000 dollar subsidie, benzine kost 14 cent per gallon en niet te vergeten dat in tegenstelling tot welke democratie dan ook,  Libië totaal geen schulden heeft, 0.0% van het BBP, enz enz. Luister maar naar wat dat meisje te vertellen heeft, als ze niet onder schot zat tijdens deze video.

Welke persoon heeft zo veel gedaan en aan zijn eigen volk gegeven? Libië was het beste aan toe van alle landen in die regio, maar denk niet dat Libiërs  het beter zullen krijgen als we de geschiedenis zien. Libië zal uitgezogen worden en elke Libiër zal opgezadeld worden met schulden. Ja ja, ik weet het, vrijheid is duur en het kost geld, voor zo ver vrijheid geen illusie is. Via boublog.nl


3 gedachten over “Gaddafi voor PRESIDENT”

  1. @vanhetgoor: helemaal mee eens, maar ik denk dat er hele volksstammen het wel best vonden onder Gadaffi en benieuwd hoe ze dat weer gaan oprichten en wie er met de poet er van door zal gaan en jammer dat Gaddaffi zo slecht tegen kritiek kon en zijn dictatuur niet in iets positief kon buigen.

  2. Het klinkt wel leuk, maar het klopt niet. Enige jaren geleden was ik in gesprek met mensen die uit Afrika komen, zij gaven hoog op over Gadaffi, de complimenten waren niet van de lucht. Op een of andere manier is het Daffie gelukt om de gevoelige snaar te raken bij het publiek. De verplichte afbraak van de wijken met de oude huizen, de verplichte verhuizing naar flatgebouwen. De autofabriek in Libië die auto's maakt voor de armen, de benzine die goedkoper is dan drinkwater. Echt geloof mij, men kijkt naar Gadaffi alsof hij de wederkomst van de Christus is.

    Echter, er is één ding waar men geen rekening mee gehouden heeft en dat is met de scherpschutters op het dak, die gericht schieten als men het er niet mee eens is.

    De rest van alle verhaaltjes vertrouw ik niet zoveel op, het is Gadaffi altijd te doen geweest om macht en om geld en aanzien. Daar pleegt hij een moord voor. En niet een maar meerdere, hele volksstammen zijn uitgemoord omdat ze het er niet mee eens waren. Prachtig die sociale voorzieningen, die sociale woningbouw, het gratis geld, de gratis auto's, de gratis benzine en de gratis gezondheidszorg en de gratis universitaire opleiding maken niet dat alle mensen er in trappen. Ergens moet er wel een keerzijde aan deze hemel op aarde zijn. 

    Ik denk dat de mensen er van kotsen om geen keus te hebben, zelfs al zou het allemaal waar zijn, dan nog is het leven in deze socialistische islamitische heilstaat een dagelijkse kwelling voor mensen die vrij willen zijn. Zelf willen nadenken en zelf willen beslissen. Maar het is maar een gedachte. 

Reacties zijn gesloten.