Psychiatrie en ideologie achter de Holocaust

De geschiedenis anders belicht en wat je zeker niet in de geschiedenisboeken zal tegenkomen. Kijk en huiver als je maar weet dat deze docu preview van 8 minuten is gemaakt door de ncrm.nl Nederlandse afdeling van de in 1969 opgerichte Citizens Commission on Human Rights. Onderzoekt en openbaart overtredingen van mensenrechten in de psychiatrie. Opgericht vanuit de Scientology® Kerk, wat niet afdoet van de inhoud. Via het ZapLog.nl

Hier onder de hele zeer interessante en onderhoudende documentaire: Psychiatrie: een industrie des dood. Die duurt maar liefs 1 uur en 40 minuten. Moet je wel waarschuwen dat je daar niet vrolijk van wordt.

3 gedachten over “Psychiatrie en ideologie achter de Holocaust”

  1. @vanhetgoor : Daarom zet ik het ook bij, maar desondanks vond ik die argumenten wel overtuigen en goed in mekaar gezet. Ik vond het niet vervelend kijken.

    Over dat apparaatje heb ik al lang niets gehoord, zouden ze die nog gebruiken? Tegenwoordig doen ze veel met onderwijs projecten en drugs verslaafde en wat betreft de psychiatrie denk wel dat ze een punt hebben. Al vind ik elk vorm van groepsgeloof zelfbedrog.

  2. "Opgericht vanuit de Scientology® Kerk, wat niet afdoet van de inhoud." Hmmm, hoe zat het ook al weer? Iemand wordt aan een apparaat gekoppeld, en dan kan met de Thetonen meten, en als iemand dan een te lage of te hoge waarde heeft dan kan hij een training krijgen waar een zeer hoge betaling tegenover moet staan. Oftewel, er is niets dat Scientology kan verkondigen dat niet onbetrouwbaar is. Op zich zijn er natuurlijk zeer grote overeenkomsten tussen Eugenetica en Scientology. Het is namelijk kolder.

Reacties zijn gesloten.