Wat is het moeilijke om terug te komen (internet gemist)

Ben een paar dagen ziek geweest. Spier en koppijn, korts en zo, niets bijzonders maar wel vervelend en al met al ben je futloos, oninspireert en verzadigd door de paracetamol. En na die paar dagen is het altijd moeilijke om helemaal bloggend terug te keren. Genoeg materiaal maar wat zal ik als eerst posten? Wat is relevant of interessant en als ik het niet post dan doet het ook eigenlijk niet toe, alles is leuke en wel, iedereen kan het wel zelf best vinden wat ik ook kan vinden, bla bla bla!
Ik zal maar hier onder een paar linken en content plaatsten waar ik denk dat je het gezien of gelezen moet hebben. Zo iets als ”internet gemist” en kijken of het lukt en of het sowieso te pruimen is, maar als je niet gelezen hebt is het ook geen ramp en de dag zal het zelfde zijn als die van gisteren:

Om te beginnen de aanstaande olie ramp in de Noordzee: olieplatform van Statoil in de Noordzee staat op springen, wat betekent dat onze stranden naar de kloten zullen gaan en laat staan dat een ex PVV-kandidaat voor de Tweede Kamer Gidi Markuszower een risico voor de integriteit van Nederland was. Dat is best heftige shit als de AIVD zich nu ook in de politieke campagne gaat mengen. 😆 [Achtergrond] “Windows ongeschikt voor kerncentrales“, maar het mooiste is nog dat de Libische leider Mouammar Khadafi met zijn miljarden Griekeland gaat helpen, die man is zo gek nog niet maar dat zei ik al jaren geleden. En nu wel het allergrootste nieuws: In een Amerikaans lab is artificieel leven geschapen. Met synthetische bouwstenen zetten biologen een bacterie in elkaar. Ja ja, lees het zelf maar in de standaard.be God krijgt concurrentie en in de medische wetenschap hebben ze iets over het hoofd gezien. Medicijnen die getest worden op dikke muizen met allerlei kwalen zo als insuline resistentie, suikerziekte, hoge bloeddruk, geblokkeerde hersenfuncties, verhoogde oxidatieve stress en ontstekingen, werken anders dan op gezonde natuurlijke slanke muizen en dus ook bij mensen: ZapLog.nl echt iets om over na te denken en laat staan dat Amerikaanse wetenschappers waarschuwen ervoor dat de straling van de controversiële bodyscanners op luchthavens tot nu toe gevaarlijk zwaar onderschat werd en zou kunnen leiden tot een verhoogd risico op huidkanker, vooral bij kinderen. Je probeert zo gezond mogelijk te leven en aan de andere kant proberen ze je van alle kanten te verkankeren. Monsanto’s dodelijke geschenk van 475 ton genetisch gemodificeerde zaden aan Haïtiaanse boeren, ach! Iemand zijn dood is anders zijn brood.

Het grote nieuws is nog dat Google zich gaat inzetten om internet echt gemakkelijk te laten integreren in het TV gemak. (met ongebouwde X-BOX kom je ook aardig in de buurt)


En wist je dat in 2009 in Nederland bijna twee miljoen rechtszaken zijn geweest? Zo vredig is het niet meer in dit kikkerlandje, we staan mekaar in de nek. En om de boel tijdelijk te sluiten hier 10 ouderwetse vintage video games die je online kan spelen, ta daaaaa!!! 10 Awesome Vintage Video Games You Can Play Online OLA!

3 gedachten over “Wat is het moeilijke om terug te komen (internet gemist)”

  1. Vond het al verdacht stil hier, gelukkig ben je weer opgeknapt! Leuke overzichtje weer. Google Tv ziet er geinig uit al is het niet echt vernieuwend, het voordeel is wel dat er nu meer te vinden is op internet en de kwaliteit is beter geworden.
    .-= Kijk ook eens op Lisa´s laatste blog item : ..To tattoo or not to tattoo =-.

Reacties zijn gesloten.