Kijk uit wat en waar je iets kopieert! (VIDEO) #Privacy

Wil niet al te achterdochtig gaan doen. Maar zo’n kopieerautomaat heeft een harde schrijf die meer dan 20.000 documenten kan opslaan en dus ook te kraken of tweedehands te koop. Denk maar alles wat gekopieerd word, zo als identiteit bewijzen, creditcards, bankgegevens, enz. enz. je gegevens staan zo op straat en een goudmijn voor criminelen. Kijk maar naar de video.


Via anarchiel.com: De duistere geheimen van kopieermachines

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Kijk uit wat en waar je iets kopieert! (VIDEO) #Privacy”

  1. Bekende bangmakerij van Sharp om verloren marktaandeel te herwinnen. Helaas zonder resultaat wat er klopt weinig van de inhoud en is erg achterhaald. Op de HD van een MFC staan geen complete documenten meer tegenwoordig.

    Het is toevallig mijn werk šŸ™‚

Maak mij blij en geef reactie :D