Varkensvlees in LamsKebab (Keuringsdienst VIDEO)

Ja ja! Als je het niet weet word je nog vergeven door Allah. Wat niet weet wat niet deert. Maar het ergste is dat de mens in zulke omstandigheden uit winst handelen toch wel erger is dan een varken.


Met dank aan: Nikola Nikolski NickN : “Keuringsdienst ontdekt varken in lamskebab” #lol http://bit.ly/90GCzq

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Varkensvlees in LamsKebab (Keuringsdienst VIDEO)”

  1. @SirCumSized: Ik ben het helemaal met je eens, wat we nu met dieren doen is nog erger dan genocide, eigenlijk te walgelijk voor woorden en daarom worden geen camera's in die verwerkings fabrieken toegelaten, denk niet dat mensen daar tegen zouden kunnen als ze meer met de feiten worden geconfronteerd.

  2. De mens is sowieso erger dan een varken of andere dieren? Het is het enige organisme dat moord op basis van hebzucht en gretigheid. Dieren moorden uit meer rechtschapen motieven. Daarom draait mijn maag meestal om als zogenaamde intelligente mensen zeggen dat wij superieur zijn aan de dieren. Dan gaan we toch een beetje verkeerd om met onze "bevoorrechtte positie" die we overigens onszelf toedichten…..

Maak mij blij en geef reactie :D