Mijn Allermooiste Foto Ooit

Als het goed hebben jullie deze foto’s al gezien, maar! Snapseed is echt een geweldige fotobewerking app voor je mobiel, maar foto bewerken op je mobiel is lang niet zo duidelijk en precies zo als je het op je PC kan doen met een 26 inch scherm. Dus heb ik BlueStacks op mijn desktop geïnstalleerd, Deze programma is eigenlijk een Android besturingssysteem die net doet of je mobiel is, en alles wat op je mobiel aan app’s hebt, heb je werkend op je PC.

Dus wat mooiers om je oude foto’s er mee te bewerken. Hier onder kunnen jullie de resultaten van zien, en nog steeds vind ik deze eerste foto hier onder de allermooiste wat ik ooit heb gemaakt. Gewacht op de juiste meteorologische omstandigheden, heel toevallig op een ochtend toen ik onderweg naar mijn werk was, dacht ik: ”mist en net opkomende zon, dit worden vast mooie foto’s”, dus even snel het Zuiderpark ingedoken en je moet nog snel zijn ook, omdat de zon komt altijd sneller op dan als je zou verwachten, vooral als je foto’s maakt. Deze hier onder was echt een schot in de roos, net op het goede moment op de goede plek, een minuut later was het weer weg en de zon te hoog en de mist weg… Klik op de foto om het groter te zien.

Reflectie van zon en boom in het water bij mist

Nog 4 prachtige foto’s zien?

Mijn Allermooiste Foto’s

Het is altijd moeilijk kiezen welke foto’s echt de mooiste zijn. Heb er zo veel die ook best mooi vind, maar deze vind ik persoonlijk toch best bijzonder, om het spel van licht en compositie van het toevallige voorbijgaande moment die toch vereeuwig word.

Scheveningen bij ondergaande zon. Deze foto’s zijn trouwen genomen met mijn oude: OLYMPUS SP-800UZ 30X optische ZOOM. Dus dat is lekker inzoomen.

Zeilboot in een zee van lichtsterren

Deze is ook in het Zuiderpark in Den Haag genomen. En waarschijnlijk die zelfde ochtend als de eerste foto.

Zon op je pad.

Boom, sneeuw en mist. Ook in het Zuiderpark genomen.

Boom, sneeuw en mist.

En deze laatste is net met een andere filter bewerkt.

Een gedachte over “Mijn Allermooiste Foto Ooit”

Reacties zijn gesloten.