Geweldige foto app: Prisma nu ook voor Android

prisma logoDat was weer lang geleden dat ik echt een geweldige en bijzondere foto app tegenkwam. De vorige was Snapseed, Prisma is best verslavend, Prisma maak van je foto een schilderij en dat doet Prisma zeer uitzonderlijk goed, in tegenstelling tot vele andere apps die dat ook aanbieden. Hier op mijn Facebook kan je alle 26 filters bekijken die op een en het dezelfde foto (selfie) is bewerkt

Gisteren heb ik mijn 4 mooiste foto’s met Snapseed bewerkt. Dat dan weer wel op mijn desktop, Snapseed op een PC? Ja dan kan met BlueStacks, het is even klooien en uitvogelen maar het werkt prima, hoewel Prisma op mijn PC het niet deed. Dus met die 4 foto’s heb ik zo’n beetje en niet eens de helft van alle schilder filters op losgelaten, en hier onder kan je resultaat zien, vooral als je ze groot ziet op de beeldscherm van je computer kan je pas zien hoe gaaf deze app is. Prisma dus!

Waarschuwing!!! Deze nieuwe app voor het Androidplatform is zo succesvol, dat het nog best traag kan werken. Door de vele verzoeken, kan het soms zijn deat de bewerking niet mogelijk is, omdat het volledig in de cloud werkt, dus als je een foto wil bewerken, word de foto naar hun servers verzonden, en je krijgt het bewerkt terug.