Ik vind Aafke Romeijn leuk

Ik hoorde het een paar dagen geleden op Radio 1. Een reportage over Sef & Aafke Romeijn en hun nieuwe singel: ”Alles Went”. Het kwam mij al heel bekend in mijn oren en was er van overtuigd dat ik al over haar had geblogd, maar na een korte zoektocht op mijn blog kwam ik tot mijn verbazing achter dat het niet zo was, wat een schande! Maar waarschijnlijk haal ik het door de war met Eefje de Visser.

Aafke Romeijn DUS! Wat een heerlijke droom en zweverige muziek, net of ik het altijd al gehoord had, i love it! Je kan haar volgen op Twitter en ook op haar eigen weblog. Of anders op haar YouTube video kanaal.

Maar eerst Sef & Aafke Romeijn. Wat ook wonderschoon is.

Meer van Aafke Romeijn kijken en luisteren?

Aafke Romeijn DUS!

Aafke Romeijn LIVE op Radio 3!!!

En ook natuurlijk in DWDD!!!

En nu de rest! Het zal je verassen…

En ze kan het ook in het Engels. En wat een heerlijk bekkie! 😀

Dank je wel!

De rest moet je maar op Youtube bekijken 😉

Hier de directe link als je het terug wilt luisteren: Radio1, 4 uur lang Aafke Romeijn.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Ik vind Aafke Romeijn leuk”

Maak mij blij en geef reactie :D