Tijd om te Preppen

timthumb.phpHet is nu echt hoogtijd om te gaan preppen. Prepping betekend dat je genoeg voedsel, water of wat dan ook in huis moet inslaan om moeilijke tijden door te komen, als de algehele infrastructuur van het land niet meer werkt.

Russisch gevechtsvliegtuig door de Turken neergehaald. Lees maar in de Metro.nl en als je het mij vraagt hebben we nu echt de poppen aan het dansen en aangezien de Turken ook lid zijn van de NAVO, hebben we alle ingrediënten voor een deerde wereldoorlog als diplomatie niet meer werkt en Europa met de hakken in het zand gaat zitten.

Maar om te beginnen lees dit maar. Als je nog een beginnende prepper bent: A Guide for Beginning Preppers. Vriendelijk aangeboden door authorizedboots.com

Dus hier een handige lijst van hoe je moeilijke tijden moet overleven: Prepping 101 Survival Guide

ah basic vs es

2 gedachten over “Tijd om te Preppen”

  1. Ik ben bang dat ik de eerste oorlogsslachtoffer ben wanneer echt de tering zou uitbreken hier in Nederland, aangezien ik de hele dag door honger heb en dus aan het vreten ben.

    Zelfs als ik een paar uur van huis wegga dan heb ik altijd van alles te eten mee. Gelukkig word ik niet dik(ker).

    1. Dus alvast dozen vol met repen mars en snacks inslaan, kan je even vooruit 😉 dat spul bederft toch niet, ook na 10 jaar niet…

Reacties zijn gesloten.