#BlogArt vs #DutchBloggies : het is oorlog :-)

Blog-Art versus de Dutch Bloggies. Wie zegt dat het in blogland altijd leuk en aardig is en laat staan als het arti-farty om de hoekt komt kijken.
Het schrijnt een Haagse soap te gaan worden waar de subsidieslurpende organisaties mekaars bloed wel kunnen drinken, face to face en blog to blog, het is oorlog.
Blog-Art heeft een alternatieve verkiezing uitgeroepen : De Geen Bloggie Award in plaats dan voor de Dutch Bloggies. Waarom moeilijk doen als het ook simpel kan, kost niets en daar heb je natuurlijk ook hellemaal niets.
Het is heel simpel, pleur je 3 beste blog in de comments en dat is het. Een beetje WordPress systeem begin te nukken bij de 1000 reacties, dus kom op, allemaal stemmen! De Geen Bloggie Award 

Volgend jaar een alternatieve  Blog Geen Farty-Art 🙂

geenbloggieaward-300x225

(origineel foto: http://www.flickr.com/photos/jonasj/ / CC BY 2.0)

4 gedachten over “#BlogArt vs #DutchBloggies : het is oorlog :-)”

  1. @Jeroen Mirck :Dat weet ik ook wel joh! gelukkig bestaan idd smiley's voor mensen die niet madbello kennen en als die smiley's niet zien hebben ze pech en geen humor 🙂

    Maar zelfs @Patrick die mijn kent zie de humor er niet van 😆

    @ Patrick : Dat is elke jaar een eer dat er alternatieve bloggies zijn, dat betekend dat het de gemoederen bezig houdt en altijd extra reclame 🙂 het zou anders maar een saaie boel zijn.

Reacties zijn gesloten.