Hanneke Groenteman = Einde Verhaal ?

WTF !!! Niet normaal meer, of juist heel terecht ? Ze geeft het zelf toe dat ze fout is, maar domme naïviteit ??? Als zij zelf verwijst dat sommige site verboden zouden moeten worden en juist van die site een foto pikt van het ANP.
Ik ben zelf geen engel geweest en zat van die fratsen uitgehaald en nog steeds zal ik best af en toe in de fout gaan zonder het te weten, maar …

Ik moet even nadenken of ik zonder de citaten ook uit de voeten kan op mijn blog. einde verhaal?

Kom op !!! Is het einde van het bloggen als je niet meer kan citeren ? Buiten het feit dat citeren nog steeds legaal is, of onder een citaat moet je bedoelen een heel artikel printscreenen, wat weer niet mag.

Kom op Hanneke, typ het in je eigen woorden, zo moeilijk is het niet, je kan het ! 🙂

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Hanneke Groenteman = Einde Verhaal ?”

Maak mij blij en geef reactie :D