Huisarts over de Mexicaanse Griep (NL)

Huisarts Jannes Koetsier uit Hoogeveen is kritisch over het vaccin tegen de Mexicaanse griep (H1N1-virus)
Dat is in ieder geval een duidelijk stem die roep tot overweging en kennis van de feiten, omdat jij zelf de enige bent die alle risico’s voor je zelf kan evalueren en beslissen of het verstandig is om een prik te gaan halen.

Die stelt dat de kans op het Syndroom van Guillain Barré, een ernstige verlammingsziekte met vaak blijvende schade als bijwerking van het griepvaccin, minder dan 1 op 10.000 vaccinaties betreft.

Het zal maar net je kind zijn, kijk en huiver.

2 gedachten over “Huisarts over de Mexicaanse Griep (NL)”

 1. Er is nu een medewerker van het RIVM voor 4 weken geschorst en uitgesloten van zijn periodieke loonsverhoging omdat hij de mexicaanse griep vaccins buiten de koeling had laten staan. We hebben het hier over 30 miljoen vaccins met een kostprijs van enkele honderden miljoenen euro's. Helaas waren ze allang door de medische realiteit, een rtelatief ongevaarlijke griep, achterhaald en onverkoopbaar geworden.
  Dit besef was er allang getuige het feit dat de bij huisartsen teruggehaald e vaccins bij het ophalen al niet meerv in een koelbox werden gedaan. De medewerker van het transportbedrijf deelde mij mee dat de vaccins ondanks de nog lang durende houdbaarheid toch vernietigd zouden worden. De koelboxen mocht ik zelf weggooien want die namen toch alleen maar plaats in en de man moest die dag nog bij tientallen huisartsen overbodige vaccins ophalen.
  Wat een farce om hier 1 magazijn medewerker voor verantwoordelkijk te stellen!!! Ik zou zo zeggen: JOURNALISTEN ZOEK HET TOT DE BODEM UIT. Het bedrag dat met deze wanprestatie verloren is gegaan is meer dan er bezuinigd gaat worden in de hele huisartsenzorg.
  Met vriendelijke groet
  Walter Schrader
  Huisarts

 2. Duidelijke taal van die arts. Hij heeft wel gelijk natuurlijk, want de hulpstoffen die in de vaccin zitten wil je helemaal niet in je lichaam.

  Ik ga het risico niet lopen in ieder geval. Nu alleen nog met mijn ex rond de tafel ivm de kinderen.
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Reality dream, =-.

Reacties zijn gesloten.