”Pink Slime” in gehakt ook in Nederland?

Het zal mij niet verbazen waar supermarkten allemaal toe in staat zijn om een paar centen extra uit je zakken te kloppen, in de VS word het in ieder geval al in 70% van al het gehakt in de supermarkt al verwerkt. ”Pink Slime” is in weinig worden mechanisch gesepareerd vlees die eigenlijk geen vlees meer genoemd mag worden. Als alle vlees (spieren) van een dier van het karkas zijn gehaald, word er onder andere met ammonia alle bindwezel en andere dierlijke aanhangsels van de botten losgespoten en daarna met allerlei toevoegingen weer op smaak gebracht. In Nederland word het al toegepast in kipnuggets en andere diepvriesproducten die als vlees worden verkocht, maar of het in de supermarkt word gedaan in gehakt is mij de vraag!? Aangezien de laatste jaar nij is opgevallen dat al je gehakt koopt in tegenstelling tot je zou verwachte allerlei toevoegingen en E nummers aan gehakt zijn toegevoegd, wat mij inziens niet nodig zou moeten zijn.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “”Pink Slime” in gehakt ook in Nederland?”

    1. @G.Deckzeijl elke ministerpresident is uiteindelijk een slager en ook in goedetijden. Kijk maar hoe ze de BV Nederland uitverkocht hebben aan de marktwerking en overgeleverd aan de grillen van de financiele markten. We zijn wildvlees.

Maak mij blij en geef reactie :D