Zien hoe kip Nuggets worden gemaakt?

Dit wil je niet zien en de foto hier onder zegt genoeg. Met deze bijna vloeibaar gelei worden kip Nuggets gemaakt, eerst in de vorm geperst, gedoopt in een meel pap en kort gefrituurd om dan voor de eeuwigheid ingevroren te worden.
Maar wat vele niet weten is dat voor deze smurrie hele kippen worden gepureerd, met ogen, hersens, botten, huid en alle organen. En aangezien het wemelt met dodelijke bacteriën word het gedrenkt in ammonia wat resulteert in een afschuwelijke smaak die op zijn beurt word gecorrigeerd met kunstmatige smaakstoffen. Eetsmakelijk!


Via: early-onset-of-night.tumblr.com

11 gedachten over “Zien hoe kip Nuggets worden gemaakt?”

 1. oke, dit is echt onzin zeg! en als het waar zou zijn zou ik het geweldig vinden. de halve kip word niet weggegooid, maar deze word gebruikt in iets wat overheerlijk is. mooi toch?

  1. Het is heel mooi, behalve dat mensen het meestal niet weten wat ze krijgen en in de veronderstelling dat ze kippenvlees eten en geen afval dat het van de botten word afgespoten 😉

 2. Ik vind ze lekker en blijf ze lekker vinden er worden toch ok wormen en keves etc door mensen gegetendan valt dit nog mee hahaha

  1. Ja idd, net zo onsmakelijke, Maar het gaat om het idee dat je niet krijgt wat je denk te krijgen en weet wat je eet. Niet meer of minder 😉

 3. Ik werk zelf voor 's werelds grootste kipverwerker met o.a. een fabriek in Nederland en ik kan je zeggen:

  Dit is klinklare onzin! Zo worden geen nuggets gemaakt en er worden zeker geen hele kippen erin verwerkt!

  1. dan moeten ze op youtube het proces laten zien,hoe kipnuggets wordt gemaakt….

 4. @Poelepetaat : Dat heb je goed gezien 🙂 Deze foto met het verhaal is door vele weblog overgenomen (vooral Engeltalige)en dat zonder enige bron vermelding van waar dit verhaal in godsnaam vandaan komt.

  Maar ik vind het leuk vinden.

 5. Wie zegt dat dit waar is? Ik kan ook een foto met blauwe smurrie op internet zetten en zeggen dat daar de frikadellen van gemaakt worden van koeien met huid en haar!

Reacties zijn gesloten.