Fuck de Levi’s store #FAIL

Ik koop al 30 jaar de zelfde broek: Levi’s 501. Nooit gefuck met passen, pak de broek uit het schap en de volgende dag zit het zo als het moet zitten en gemiddeld gaan ze langer dan 5 jaar mee en hoe ouder ze worden hoe beter ze gaan zitten. Meestal had je in Den Haag altijd een of twee Levi’s store waar je terecht kon, maar tegenwoordig ben je afhankelijk van een winkel. Met de kerst had ik dus een broek van mijn moeder gekregen, maar ze hadden de juiste maat niet en de winkelbediende zei dat ik over een maand moest terugkomen als de nieuwe collectie er zou zijn, nieuwe collectie bij Levi’s??? Voor zo ver ik weet bestaat deze spijkerbroek al voor de eerste wereld oorlog als het al niet twee eeuwen geleden al was uitgevonden (zo te lezen ben ik niet de enige), maar OK! Ik kom over een maand. Ik haat winkelen voor mijn kleding en passen in een winkel heb ik nog een grotere hekel aan, dus probeer altijd het oude vertrouwde te kopen, zonder te passen wetend dat het altijd goed zit. Ruim een maand is verstreken en dus vol moed ga ik terug naar de Levi’s store……

Helaas! Deze winkelier zegt gewoon dat ze die maat niet hebben en hij weet niet eens of het nog gemaakt word, dat lijkt me sterk, zijn collega dringt toch om die kleiner maat te passen, ik geïntimideerd en met tegen zin het pashok in. Tuurlijk pas het niet, ik hou van ruime kleding en begin een beetje pissig te worden, al kan die goede jongen er waarschijnlijk niets aan doen. Na wat onbegrip en aandringen van mijn kant gaat hij toch bellen. Over twee weken hebben ze die maat, maar ik moet wel naar Amsterdam in de Levi’s store in Kalvenstraat. €%$+GVD nog aan toe, dus ik moet zo wat een halve tank plus parkeergeld gaan verspillen om een broek van geen 90 euro te gaan halen, WTF voor winkel is de Levi’s store! Van mij krijgen ze een dubbele ijskoude douche op hun kop! Je kan krijgen wat er in de schappen ligt en voor de rest kan je stikken. Ik koop wel wat anders voor dat geld en mij Levi’s 501 koop ik voortaan gewoon via eBay en waarschijnlijk ook nog voor de helft van de prijs goedkoper. Fuck you Levi’s store, jullie hebben mij in de kou laten staan zonder de broek die ik wil hebben.

5 gedachten over “Fuck de Levi’s store #FAIL”

  1. Je zou denken dat een merk in zijn eigen merkwinkel alles zou aanbidden wat dat merk te bieden heeft, helaas! Gelukkig kan het elders veel goedkoper, dat is het punt niet. Ik mis gewoon het gemak wat een winkel zou moeten bieden.

    ''En wat raar ook dat ze het niet per post willen versturen, gratis.'' en wie ben ik om dat te moeten gaan voorstellen!? Hallooo!!! Ik ben de klant :@ en volgens mij is iemand daar niet zo goed ingewerkt en ze weten niet eens de geschiedenis van Levi Strauss xD

  2. Ik ga altijd naar 1 zaak in Roosendaal en daar koop ik altijd alles broeken, t-shirts, jassen enz. Maar ik heb totaal geen hekel aan kleding kopen, ons kledingkast puilt ook echt helemaal uit met mijn kleding. Van het weekend gaan we kledingkast 2 kopen want ons kleren liggen nu ook waar ze niet zouden moeten liggen wegens ruimtegebrek in de kast.

  3. Ik draag maar zelfde spijkerbroeken maar heb wel een 501, ooit in Amerika gekocht en zit nog steeds heerlijk! Ik haat ook kleren passen, het moet gewoon in 1 keer goed zijn!

Reacties zijn gesloten.