2 miljard subsidie (belastinggeld) aan industrie voor stroom uit kolencentrales

Kijk en huiver hoe Balkenende je alsnog bedondert. Dit is weer een voorbeeld van achterkamertjes politiek, stiekem afspraken maken achter de rug van de burgers en hoe de bevolking zwaar in de maling en diep in zijn reet word genaaid. Dit noem ik nou legale criminaliteit op hoog niveau ten kosten van mens en milieu.

Gooi al je spaarlampen maar weg en draai die warme peertje maar weer terug, laat de lichten maar branden en was weer ouderwet echt schoon op 60 graden. Schaf een Amerikaanse oldtimer aan, het rijdt tenslotte het lekkerst. Fuck het milieu, die windmolens staan toch alleen maar voor de sier, dit is tenslotte de instelling van de Christelijk democratisch appel. Waar doe je het allemaal voor? En kan jij het nog allemaal volgen??? Dit is geen beleid, maar de zwaarste vervuiler met handjes klap matsen op onze kosten.

sitestat

3 gedachten over “2 miljard subsidie (belastinggeld) aan industrie voor stroom uit kolencentrales”

  1. tja en zo worden we in het o zo democratische Nederland, sorry het woord, genaaid. Niet alleen door de CDA' ers en VVD' ers, ook de PvdA heeft ervoor gezorgd dat we aan de top als betaler voor milieizaken zitten. Milieu is voor de overheid de melkkoe geworden en de stiomme Nederlander betaalt daar grif voor.

  2. Bedankt Mike de moed zinkt me nu echt in de schoenen PPPUUUUFFFFFFF ( nou weet ik weer waarom ik deze stukjes ook al niet meer keek of las ….. )

Reacties zijn gesloten.