Dick Bruna is van lotje getikt

Wat een achterlijk dementerende mongool is die Dick Bruna. Wat denk hij wel??? Lees en huiver:

Op de vraag van de rechter of Bruna vindt dat er grappen met Nijntje mogen worden gemaakt antwoordde hij: “Er zit al humor in mijn boeken. Met Nijntje mogen andere mensen geen grappen maken. De wereld van Nijntje moet een kinderwereld blijven.”

Daar zijn we lekker mee. Als elke een beetje vermogend humorloze oude klootzak de pik op je heeft, ben je gewoon de lul en je word juridisch en financieel kapot gemaakt. Dat zou zo maar kunnen. Kijk maar de zaak Nina Brink vs Eric Smit. Met Nijntje mogen andere mensen geen grappen maken, punt uit, daar heb je maar naar te luisteren en nu op de uitspraak van de rechter afwachten.
Hier het hele pleidooi op mijndomein.nl: Nijntje-zaak: pleidooi in het hoger beroep over de Nijntje-grappen, hier kan je de hele Nijntje zaak volgen en als Punt.nl van mijndomein deze rechtszaak verliest dan hervat ik mijn serie over de eeuwige pijnlijk, bloedige marteling die de dood van Nijntje ten gevolgen zal hebben.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Dick Bruna is van lotje getikt”

Maak mij blij en geef reactie :D