Sonja Bakker boek net zo goed als gratis voorlichtingsbrochure

Ik verzin het niet. Maar het boek en tevens het hele dieet van Sonja Bakker is net zo goed, om niet gelijk te zeggen dat het net slechter is dan een gratis voorlichtingsbrochure van het Voedingscentrum. Ja joh ! Ik lees ook wel eens op de site afdeling Humane voeding van Wageningen Universiteit ­čÖé en zo als je ziet doen de universiteiten soms ook wel’s iets nuttig : Wageningen onderzoekt Sonja Bakkerdieet. In weinig worden komt het op neer dat het enige dat helpt is een intensieve training met de nodige begeleiding en voor de rest is het allemaal weg gegooid geld en de grafiek hier onder spreek meer dan 1000 woorden kunnen doen. Eet smakelijk.

gewichtsverlies_601

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Sonja Bakker boek net zo goed als gratis voorlichtingsbrochure”

  1. Het doel van ieder dieet is hetzelfde: je portemonnee laten afslanken. Als je ├â┬ęcht wilt afvallen zul je gewoon aan lichaamsbeweging moeten doen gecombineerd met het aanpassen van je voedingspatroon. Sleutelwoord bij afvallen is beweging; (kilo)calorie├â┬źn dienen verbrand te worden, zo niet kom je aan..

Maak mij blij en geef reactie :D