GeenStijl in Opspraak

Is het echt over en uit met de onafhankelijke onderzoek en berichtgeving van Geenstijl.nl? Na de grote klapper van de val van Ella Vogelaar, moesten ze in Den Haag gedacht hebben: ”daar moeten wat tegen doen” En wat beter dan met een zak geld van de belasting betaler tegen aan te gooien. Het is even wachten tot deze hele campagne van defensie over is om te zien of Geenstijl.nl echt omgekocht is, maar de uitspraken zijn niet mis :

Dominique Weesie is een lijkenpikker eerste klas
en in het column van Peter Middendorp laat er ook geen gras over groeien en neemt afscheid van onafhankelijkheid van Geenstijl in DePers, Op het ZapLog en Barracudanls worden ze uitgemaakt als hoeren van Minister Maxime Verhagen, ReteCool doet hem ook diep in en ga zo maar door.
Kan niet anders zeggen dat het een hele slimme zet van defensie is en voor je het weet zit je naar echte platte oorlog propaganda te kijken en dat in Nederland, wie had dat ooit verwacht?
Maar om een lang verhaal kort te maken: madbello is ook te koop 🙂

geenstijl-tv
Klik op het plaatje en ga naar GeenStijl TV 😉

5 gedachten over “GeenStijl in Opspraak”

  1. “First they gonna crown you…..then they gonna down you” is hier van toepassing? Hoewel het mij als GS bezoeker inderdaad wél opvalt dat de scherpheid en anarchie enigszins is afgenomen sinds het 40% belang van de Televaag Media Troep erin zit.
    Bekijk het eens van een andere kant: het is zeer dapper van GS dat ze het Nederlandse leger gaan promoten want nu kunnen ze binnen het leger eindelijk eens zeggen: “gelukkig hebben we de foto’s nog”. Dat is eens wel anders geweest 😉

  2. Werkschuwtuig is overigens niet te koop. En GS heeft z’n charmes, maar die defensiefilmpjes vind ik echt totaal niet het kijken waard.

  3. @ Barry : Ik kan daar wekelijks nog van genieten en het is uiteindelijk gewoon een bedrijf die geld moet binnenhalen om het allemaal te kunnen betalen.

  4. Geenstijl is een smerig zooitje, echte lijkenpikkers. Constant zitten ze te wachten tot er iemand een misstap neemt en dan gelijk er vol op in duiken om zelf maar zo veel mogelijk kijkertjes te krijgen.

    Vind die site echt ruk snap ook niet echt dat mensen er helemaal gek op zijn.

Reacties zijn gesloten.