Nazi’s waren zo gek nog niet!

Zo zie je maar dat de papieren krant wel een zijn nut kan bewijzen. Zat DePers te lezen over de nutteloosheid van Postbus 51 en dat het volk, de laagopgeleide dus! Het zat zijn om het wijzende vingertje van de overheid te moeten aanzien. Maar aan de onderkant van dat artikel stonden allemaal curieuze weetjes waar ik nog nooit van gehoord had en dubbel zo leuk om te lezen:

Dit hier boven toont weer Aan dat de Nazi’s best bewust om gingen met gezondheid, al waren ze vergeten dat gedachtes en ideeën ook soms heel dodelijk kunnen zijn.


Maar hier onder is het ultieme bewijs dat toegepaste wetenschappen hellemaal niet zo duur hoeft te zijn en laat staan ingewikkeld, je past de al beproefde methodes om je gelijk en bewijs te staven.

En laat staan de overeenkomsten met Postbus 51 en de politieke wil over het volk met die van de Nazi’s toen. De Link is zo gelegd, door de honger van de staat om steeds meer gegevens en controle over hun onderdanen te willen hebben. Uiteindelijk blijft het klootjesvolk kanonvlees voor de elite.