Twittershizzle : De plek waar je zeker niet moet zijn #TwitterShizzle

Maar als je arrogant genoeg bent en je zelf een hele bink vind dan is het de plek to be. Twittershizzle is niet meer of minder dan een ”Abject Elitair Alternatief Twitterfeest”, zo als ze gelukkig zelf ook zo noemen. Op twittershizzle@gmail.com kan je nomineren, nomineren??? Dutch Bloggies!? En op het zelfde mail adres kan je zelf ook gewoon inschrijven, maar bedenk wel dat als je niet leuk en of interessant genoeg bent je inschrijving verwijderd word, weet dat het een intellectueel abject elitair alternatief twitterfeest is.
UPDATE: Net bekend geworden dat de gemeente Utrecht   twittershizzle.nl een subsidie heeft toegekend van niet minder dan 10.000 euries hard en bloed gewerkte belasting centjes.

Dinsdag 9 februari Stairway to Heaven in Utrecht en om 19:00 start het programma en hier onder het Twittershizzle.nl videopromo:


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Twittershizzle : De plek waar je zeker niet moet zijn #TwitterShizzle”

  1. @ Bert Brussen : Nu is de vraag wie die subsidie heeft ontvangen? 😉

    @ Mark Hulstein : Bedankt, die mijn altijd plezier als mensen hier vrolijk worden van mijn onzin, graag gedaan.

    @ Robert Irving III : Jij hou mijn tenminste goed in de gaten, maar je hebt idd helemaal gelijk 😉

Maak mij blij en geef reactie :D