Het Medium Was Gisteren LIVE

Het was wel een test uitzending om het concept of format die ik in gedachte had uit te beelden. En tegen mijn verwachting in heeft die LIVE uitzending 1 uur geduurd en kan niet anders zeggen dat ik er lol in heb gehad. Maar na het terugkijken van bepaalde fragmenten, zie ik dat er nog een hoop aan bijgeschaafd moet worden, al was het globale beeld, belichting en sfeeridee zo’n beetje zo als ik in gedachte had, humoristisch bedoeld, maar voor mensen die het voor het eerst zien, moet dat natuurlijk de vraag blijven. Alleen jammer dat muziekbron te dichtbij mijn mobiel stond, die de video opnam, waardoor mijn stem veel te zacht was en meestal bijna onverstaanbaar. En de achtergrond moet duidelijk een stuk strakker worden en de volgende keer moet ik voor meer ruimte zorgen, omdat zo als je kan zien aan de foto’s van achter de schermen, hier onder, zat ik echt in een heel klein hoekje met weinig bewegingsvrijheid.

En laat staan het blunder dat ik de video naar de verkeerde Facebook pagina heb uitgezonden dan waar ik het had aangekondigd. Dus het gevolg was dat ik heel weinig kijkers had, omdat mijn facebook.com/madbelloNL alleen gebruik om blogposts van madbello.nl te posten en die pagina gewoon weinig leden heeft, in tegenstelling tot facebook.com/bellofun waar ik het had aangekondigd en meer activiteit is. Het beste zou zijn het direct op mijn eigen profiel uit te zenden, en gegarandeerd gelijk veel kijkers, aangezien iedereen daar een melding van krijgt. Maar helaas heb ik een besloten profiel voor alleen ”echte” vrienden.

Oké oké, ik had dan wel weinig LIVE kijkers, maar de statistieken na 13 uur dat het online staat, zijn toch best verrassend voor een eerste test uitzending (zie plaatje hier onder).
medium live statiestieken
Uitzending gemist? Je kan die uitzending van 1 uur hier op: facebook.com/madbelloNL bekijken, of anders hier onder. En tevens een nieuwe landingpagina voor Het Medium hier op madbello.nl gemaakt, met relevante informatie en toekomstige uitzendingen. Dus stay tuned… 😀

madbello Het Medium LIVE 3.0 (test uitzending) 1.0&

Geplaatst door madbello.nl op maandag 6 juni 2016

En voor de hardcore liefhebbers hier wat kiekjes van achter de schermen van madbello Het Medium LIVE.

Een gedachte over “Het Medium Was Gisteren LIVE”

Reacties zijn gesloten.