madbello Het Medium komt weer tot leven

Kennen jullie hem nog!? Dat was weer lang geleden dat ik daar iets mee gedaan had (2007). Het begon als een grap en meer als een idee voor een video, en van die video is het tot een bepaald moment zelfs uitgegroeid tot een eigen weblog. Het was heel simpel, stel een vraag die met: ja of nee te beantwoorden is, en madbello Het Medium zal jou antwoord geven. Moet bekennen dat ik best veel lol in gehad heb, vooral omdat er steeds meer mensen echt serieuze vragen gingen stellen en ze de grap niet doorzagen van mijn grappige bedoelde video take. Plus dat het best veel werk was om iedereen een gemeend en serieus antwoord te geven, daarom ben ik er mee gestopt. Ondanks dat het grap was en ik echt geen medium ben, deed ik echt mijn best om enigszins een verklarende antwoord te geven met behulp van een aantal boeken en online tools, dat dan weer wel!

Maar gistermiddag toen ik bij de Starbucks zat en met de nieuwe technologische ontwikkelingen, kwam ik op een lumineus idee. De mogelijkheden om een nieuwe doorstart van Het Medium: madbello Het Medium 3.0, heb er nu al zin in en lig al in een deuk bij de gedachte alleen al!

De nieuwe madbello Het Medium 3.0 zal gebruik gaan maken van de LIVE streaming van Facebook: madbello Het Medium LIVE, of: madbello Het LIVE Medium? Daar moet ik nog over nadenken, dus je kan live je antwoorden stellen en het medium zal je direct antwoord geven. Is dat cool of niet!? Ik moet nog een vaste entourage en set bedenken die makkelijk op te zetten is, en dan maar live gaan…

07-06-2016 update: madbello Het Medium was gister LIVE met een testuitzending. Uitzending gemist? Je kan die uitzending van 1 uur hier op: facebook.com/madbelloNL bekijken. En tevens een nieuwe landingpagina voor Het Medium hier op madbello.nl, met relevante informatie en toekomstige uitzendingen.

2 gedachten over “madbello Het Medium komt weer tot leven”

Reacties zijn gesloten.