Zondag in Rotterdam (24 foto’s)

Een zondagochtend met mijn lief lekker uitwaaien in Rotterdam. Ons hoofddoel was het bezoeken van de befaamde Markthal, waar we nog nooit geweest waren maar wel veel over gehoord. Als je de Haagse markt ben gewend, is er weinig meer waar je onder de indruk raakt, maar toch wel leuk als je voor echt culinaire hapjes gaat en je moet wel gelijk vroeg gaan als je echt bij de lekkerste tent wilt aanschuiven. Zo als bij Messar Quality Meat Service, daar moest je echt in de rij staan. Het tweede doel was de SS Rotterdam bezoeken, een van de fiasco’s van de woningbouwvereniging die er verlaten bij zat en van binnen zeer retro en stoffig uit zag. Geef mij maar de weidse vergezichten aan het water. Hier onder 24 foto’s van een leuke ochtend:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D