Wat Mij Echt Irriteert #IAVVS

uitgelichtInternet Against Vertical Video Syndrome. Ja echt he! Ik zal het ook niet laten als ik het zie. En waarschijnlijk irriteren mensen zich als ik hun er op wijs en laat staan mijn naaste omgeving, die hebben echt geen leven. Maar het schijnt echt iets bijna onverbeterlijk te zijn en moeilijk het tot het verstand te brengen en mensen zijn bijna onverbeterlijk, met pijn en moeite en de nodige overredingskracht met de nodige argumentaties. Dat als je een foto of video schiet met je mobiel, het niet in verticale stand te doen, maar horizontaal!!!

Een verticale foto en video is gewoon geen porem. Laat staan als je het op je TV gaan bekijken, een TV kijk je horizontaal, het internet ook, je beeldscherm althans. Alles wat je op een scherm kijkt is horizontaal ingericht en een verticaal beeld doet al je kijkplezier bederven. Je zit dan gewoon naar een brede streep op het beeld te kijken. Maar tot nog toe wil het nog niet echt bij de massa doordringen en tijd dat er voorlichting komt!

Zag toevallig vandaag dit item op geenStijl: We staan voor lul. WimLex filmt in VVS. En toen zag ik dat je zelfs een heuse actiegroep hebt en vorig jaar zelfs een demonstratie in Den Haag is geweest. Was zo blij om het te lezen, dat ik in ieder geval niet de enige is die hier aan zich mateloos aan irriteert!!!

Dus nu voortaan! Je mobiel horizontaal houden als je een foto of video neemt! JA!!!

2 gedachten over “Wat Mij Echt Irriteert #IAVVS”

  1. Ik snap ook niet dat die mensen verticaal filmen. Als je staat te pissen hou je je pik toch ook niet recht omhoog.

Reacties zijn gesloten.