Banksy Dismaland

Kent iemand de anonieme kunstenaar Banksy? Banksy is een voormalige anonieme graffiti spuiter die het nog steeds voor elkaar krijgt om volledig anoniem te blijven terwijl hij nu wel onderhand faam heeft gemaakt en multimiljonair is en nog eens honderden mensen voor hem werken.

Banksy dus! Zo’n iemand die uit het niets een pretpark weet op te bouwen en pas drie dagen voor de opening het geheim weet te houden terwijl het in Bristol, Engeland op een industrieterrein is gebouwd. Echt knap! Een anti-pretpark die de realiteit van deze huidige wereld aan de kaak stelt en verboden toegang is voor Disney medewerkers… Banksy dus!

Hier op thisiscolossal.com kan je een foto impressie zien:
Welcome to Dismaland: A First Look at Banksy’s New Art Exhibition Housed Inside a Dystopian Theme Park.
En A Peek Inside the Galleries and a Playlist of Short Films Showing at Banksy’s Dismaland.
Hier onder beeld van het park die je kan aantreffen als je daar in de buurt bent, aangezien en ondanks een kaartje maar 3 pond kost. Het voorlopig volledig uitverkocht is! Dismaland.co.uk dus!

2 gedachten over “Banksy Dismaland”

  1. Lijkt me echt helemaal geweldig om daar een dagje heen te gaan. Het lijkt me nog leuker om daar te werken. Ik hou wel van die sfeer die er hangt, lekker duister, grimmig en down.

    PS : die chick van het youtube filmpje op 0:42 sec wil ik wel samen mee werken 😉

    1. HI HI, jij wel! 3 pond entre zijn de kosten niet en naar Bristol gaan ook niet echt, maar helaas hoorde ik op Radio 1 dat het heel moeilijk kaartjes er voor zijn te krijgen. Waachijnelijk in het zwarte circui voor veel te veel geld… 🙁 anders was het zeker de moeite waard zijn geweest om daar naar toe te gaan.

Reacties zijn gesloten.