PVV boos op Kinderen voor Kinderen :-)

Baklava of rijstevla – Allah Akbar  


PVV boos over Kinderen voor Kinderen

(Novum) – De PVV windt zich op over een uitzending van Kinderen voor Kinderen. In het liedje ‘Baklava of rijstevla’ wordt 27 keer de islamitische

PVV hekelt kinderliedje uit 1993 FOK!

Wilders hekelt Kinderen voor Kinderen Volkskrant Veroveringskreet van 14 eeuwen jihad, nu gezongen voor onze kinderen Geen Commentaar

 AD.nl

8 gedachten over “PVV boos op Kinderen voor Kinderen :-)”

 1. De pvv is boos op de kinderen omdat ze maar liefst 27x ALLAH AKBAR zeggen,eigenlijk willen ze hebben dat er pvv is zo klein gezegd wordt.Groter dan ALLAH AKBAR zullen en kunnen ze zeker niet worden .HAAT ,NIJD ,JALOEZIE VREET ZE innerlijk op.

  Dat de kinderen 27x ALLAH AKBAR zeggen is hun mening ,ik zeg wel 99x ALLAH AKBAR is mijn mening.PVV=Partij Voor Verbod schotelt overal Vrije Meningsuit maar,ontneemd en verbied anderen hen mening. BOSMA EN WILDERS hebben jarenlang SINT KAPOENTJE gezegt en dat terwijl SINT ALLOCHTOON,GOEDHEILIGMOSLIMMAN uit Turkije was.Laat de pvv hierover Kamervraagje stellen kleinkinderclubje.Dit Soort Volkje bezet de TWEEDE KAMER.

 2. Your left wing ass has been raped by Jihad Prophet Muhammed and Nazi inspired leader Allah !!!

 3. Ja, zoals spam LOL 😉 (word ermee overdonderd nu op mijn Gmail)

  Nee, zo;n oud (kinder)liedje gebruiken voor aandacht vind ik belachelijk, net als bijvoorbeeld het verbod op zwarte Pieten en zo.

  Mij te simpel.

  (Maar nu is mijn mening over de PVV ook wel simpel….)
  .-= Kijk ook eens op Geertje´s laatste blog item : ..Prinses Maxima opent nieuw Culturalis Theater =-.

Reacties zijn gesloten.