Kanker is VET

Kankerhoer. kankerlijer, Kankerpot, kankerhond, kankerstaaf, kankerlaat, Kankerkind, kankerlul, kankerhomo, kankergoed, kankercollege, kankerjoden. Het is niet ‘vet’, ’t is ‘kankervet’. Lees het verder in DePers.nl de kansloze actie van Richelle.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Kanker is VET”

  1. @ Stefan : Zo als Mike's Webs zegt is het zonde van haar tijd. Het doel is nobel, maar kansloos om een jeugd en straat jargon proberen te beïnvloeden, types die zulke taal gebruikt zal de boodschap waarschijnlijk niet ontvangen. Je moet wel reëel blijven, aan een het zelfde woord kan je vele betekenissen geven en voor een ander doel gebruiken en zo als in DePers staat geschreven, lijkt mijn onwaarschijnlijk dat Richelle een diep geworteld Nederlands gebruik zo de ko pin zal kunnen drukken.

Maak mij blij en geef reactie :D