Mijn menselijke integriteit door overheid aangetast

Ondanks dat ik niets op mijn kerfstok heb, niets te verbergen en netjes belasting betaal blijkt de overheid al mijn gangen na te gaan en elke wet op privacy aan haar laars te lappen en alle gegeven die ik produceer op te slaan. PRISM-programma voor al uw gegevens en Nederland doet vrolijk aan mee, dus waarom zou ik die Nederlandse overheid nog in acht nemen en respecteren terwijl zij gewoonweg schijt hebben aan mijn privacy en die privacy ook niet beschermen tegen ander en het gewoon toelaat. ”Via Prism hebben de VS en dus ook Nederland permanent toegang tot e-mail, chatberichten, video’s, foto’s, opgeslagen data, voice-chats, uitgewisselde bestanden, videoconferenties, login-tijden, telefoongegevens en profielen op sociale netwerken”: Ook AIVD bespiedt internetter

Ik betaal belasting om me te laten bespioneren en heb daar niets over te zeggen zo het schijnt. Vind het zeer kwalijk en een blamage van de overheid dat ze het zo ver hebben laten komen, gewoonweg walgelijk en zie hoe al die sciencefiction langzamerhand werkelijkheid word. Tijd voor een mailbombardement en onze verontwaardiging voor dit ontoelaatbaar beleid te tonen. Dus weet dat de AIVD ook mee kijkt in uw mail via PRISM.

Teleurstellende wanvertoning Opstelten over PRISM-schandaal

9 gedachten over “Mijn menselijke integriteit door overheid aangetast”

 1. Eerst gaat Obama, de verlosser, (*proest*) nog even zijn Amerikaanse publiek “spinnen” met mededelingen dat de burger het gehele plaatje van het werk van de NSA niet begrijpt. En daarna gewoon weer over tot de orde en tucht van de dag.

 2. Ik kan me er eigenlijk niet druk over maken en het is me ook geen verassing… Heb ook niks te verbergen…

  1. Kom op man! Je kan me niet wijs maken dat het je niets uit maakt dat als jij een brief verzend, zij het openmaken, lezen, copieren en bewaren, plus ook noteren hoelaat, waneer en waar je die brief verzonden hebt.

  2. Leuk argument, “ik heb niets te verbergen?”
   Ieder mens heeft iets te verbergen; wanneer hij/zij masturbeert, wanneer hij/zij net iets te veel eet wat goed voor hem/haar is of net een drankje teveel neemt of andere “verleidingen”. Kan me niet voorstellen dat iedere burger zou willen dat er met deze informatie iets gedaan wordt?

   1. Nog even en dan gaan ze iets met onze pingegevens doen, nu nog even afgeblazen maar het komt vast en zeker weer terug in een nieuw jassje.

 3. En waarom moet ik nu denken aan het nummer van Placebo – Follow the cops back home? Wij geen privacy, jullie ook niet – fight fire with fire!!

 4. Mijn houding tegen de dienders van de wet zal ook voortaan heel anders zijn als ze voor de voeten lopen, wat denken ze wel!

 5. Gelukkig zal de democratie zegevieren en komt er een hoorzitting in de Tweede Kamer over dit PRISM-schandaal……………achter gesloten deuren!
  Ik denk dat ik mijn strategie richting de overheid eens behoorlijk moet gaan veranderen, zo transparant als ze zeggen te zijn?

Reacties zijn gesloten.