The Iceman (review + trailer)

Aparte retro thriller. Zeker een stuk beter dan de gemiddelde thriller en de jaren 70 kwamen zeker tot hun recht, alleen het duurde tot 1/3 van de film tot het echt tot stoom kwam, het was broeierig en gespannen, maar helaas kwam die spanning niet helemaal tot zijn recht op een of andere manier, terwijl de film gewoonweg goed is en ook nog eens op een waar gebeurd verhaal gebaseerd. Toegewijde vader.. liefhebbende echtgenoot.. gewetenloze huurmoordenaar. Al moet ik zeggen dat het gewetenloze niet zo gewetenloos was, hij vermoorde alleen schuldigen mensen en geen kinderen.
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “The Iceman (review + trailer)”

Maak mij blij en geef reactie :D