Gelegaliseerde fraude en diefstal in de zorg

Zag gisteravond het Brandpunt programma gesjoemel in de zorg en was verbijsterd van hoe de zorginstanties en overheid omgaat met deze situatie terwijl er meer dan duizenden miljoenen moet bespaard worden door uit de pan rijzende zorgkosten en komende jaren tienduizenden ontslagen zullen vallen. Ik vind het ook nogal verbijsteren hoe het programma Brandpunt deze parktijken gestempeld: als ”gesjoemel”. In mijn ogen plegen deze instantie pure fraude en diefstal van belasting geld en oplichting van hulpeloze bejaarden en schend elke ethisch en moreel beginsel van goed en integer bestuur, als gevolg van een totale ontwrichting van een betaalbaar zorgstelsel.

Deze mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn zullen vast geen consequentie van ondervinden behalve behalve overplaatsing of ontslag met riante afkoopsom waar je de rest van je leven kan rentenieren alla Tom Staal, maar vind dat zulke figuren zelfs erger zijn dan witteboordcriminelen en schuldig aan alle ontslagen en ellende en wantoestanden en ongemakken van bewoners van zorginstellingen. Deze mensen moeten aan de hoogste boom worden gehangen en levenslang er voor gestraft worden, tot aan hun dood.

Get Adobe Flash PlayerAls het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Gelegaliseerde fraude en diefstal in de zorg”

Maak mij blij en geef reactie :D