Gevangene van mijn eigen werkelijkheid

In al mij vrijheid voel ik me gevangen van mijn stellingen, mijn huis, mijn werk, het wereldbeeld om me heen en mijn eigen gecreëerde illusie van vrijheid, een eigen gemaakte gevangenis met vele keuzemogelijkheden die allemaal hun beperkingen hebben.

Het was weer een flits na een meditatief moment, een heel concept en beeld die zich ontvouwd in je geestenoog terwijl je nergens aan denkt en alles ontvangt. Het besef dat vrijheid een illusie is en dat je naar omstandigheden geestelijk vrijer zou kunnen zijn als je opgesloten ben in een gevangenis in tegenstelling dat je mee moet doen in deze maatschappelijke ratrace.

Meer persoonlijke issues

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Gevangene van mijn eigen werkelijkheid”

  1. Welkom in de open gevangenis die je zelf gecreëerd hebt; door gedachten, door illusies en door afhankelijkheden. Welcome home, sanitarium!!

Maak mij blij en geef reactie :D