Hoe je het meeste vet verbrand

een levenAustralische wetenschappers hebben ontdekt hoe je het meeste vet verbrand. En dat in de korstte tijdbestek, 1 uur op de hometrainer (fietsen) is vergelijkbaar als 5 tot 6 uur joggen in een week.

Deelnemers aan deze studie deden 3 workouts van 20 minuten in een week, tijdens de sessie doe je herhaaldelijk een sprint van 8 seconde om dan weer 12 seconden rustig te trappen, dat 20 minuten achter elkaar en dat is het. Hoe en wat kan je verder lezen op: lifehacker.com

4 gedachten over “Hoe je het meeste vet verbrand”

  1. Ik doet elke dag zo'n 10 km hardlopen en daar heb ik geen hometrainer voor nodig, mijn conditie is prima en afvallen hoef ik al een tijdje niet meer. Ik doe het voor mijn plezier!

  2. M'n vriendin wou ook afvallen en kwam aan met allemaal shakes en dingetjes. Ik zei nee we gaan het anders doen, je eet geen chips meer sinas en cola laat je ook staan. Je eet gewoon 3x per dag en je zuipt heel veel water, krijg je tussendoor trek hoppa 2 glazen water. En alleen op zaterdag zondig je door 's avonds een patatje of weet ik veel wat je wil te eten.

    Nou ze is heel blij met me, in 1,5 week al 5,5 kilo kwijt en ze mist de chips en zo totaal niet. Ze vindt het ook erg goed dat ik ook geen chips en snoepjes meer eet (dat denkt ze die eet ik gewoon als ze er niet is natuurlijk). Dus van de zomer loop ik naast mevrouw in maatje 38 met een paar flinke knoppen in een veel te kleine bikini. Ik zeg laat de zomervakantie maar komen.

    1. HA HA HA, geweldig en 5,5 kilo in ruim een week is zeker niet mis, maar je bent wel streng hoor! 🙂

Reacties zijn gesloten.