DJ Chicky featuring Zimra

HA HA HA, is dit een nieuw dieptepunt of een onmiskenbaar hoogtepunt? Kan niet anders zeggen dat het relax klinkt en je ogen worden ook gestreeld, of je nou een man of vrouw bent. Met dank aan GeenStijl.nl en gesposoord door: ishtarandbrute.com šŸ˜‰

4 gedachten over “DJ Chicky featuring Zimra”

 1. Goeie tekst, Barry!!
  Je beschrijft precies wat ik nu mis in de meeste muziekscene's?
  Het gaat alleen om de vorm en niet om intensiteit waarmee je de muziek beleeft, nu!
  Je kan zeggen wat je wilt maar in de tijd van acid en gabber, beleefde je de muziek.
  Nu draait het meer om vorm!! Diegene die zeggen dat het wel om de inhoud gaat, zeggen dat zelfs voor de vorm!!

 2. Barry leuk stukje tekst man šŸ˜€ Even op de clip terug te komen ja meer is er vandaag de dag niet nodig om de tiener disco`s vol te krijgen Jammer !!

 3. En mijn moeder maar klagen vroeger over mijn Thunderdome Collectie dat het ongeïnspireerde graf herrie was. Nou ma zelf ik krijg van deze "muziek" spontaan last van waterige buikloop. Beetje de vette tunes van rotterdam termination source – poing in zo'n bagger track stoppen.

  Waar is de tijd van kale koppen lelijke bekken en knallen met 5 mentosjes in je maag op je afgtrapte nike's en een simpele Australian trainingspak, en niemand keek elkaar raar aan.Meiden met weggeschoren haar aan de zij-/achterkant. Dat was puro porno met zo'n veel te klein topje waarbij d'r tieten bij het hakkuh op plaat met meer dan 180 bpm er half uitsprongen. Niets was mooier als je met je meisie na een nachtje keiharde stampfitness thuis kwam met pupillen zo groot als schoteltjes. Om vervolgens een stampende afterparty te houden onder de dekens waarbij de lichaamssappen alle kanten op vlogen en ze na afloop zo uitgewoond was dat je in haar liefdestunnel een garageverkoop kon houden.

  Nee nu allemaal van die zogenaamde mooi boy's/girls die staan te springen op mieten muziek in hun wannabe sjieke outfitjes en strak goed zittende haartje. En sex moet iets moois zijn met vele standjes en dingen. De sex is net zo nep als de personen zelf.

  Nee ben blij dat ik uit de gabbertijd kom. Ben wel de rest van me leven chemisch verontreinigd maar heb wel genoten en ben er ook gekomen.

  1. Dat was idd een gave tijd, helaas was ik daar iets te oud voor om mee te doen. En gelukkig maar aangezien het hard aan toe ging.

Reacties zijn gesloten.