De teleurstelling van de McDonald’s – Italian Special

Ken je dat!? Je ziet heb dagelijk op reklameboorden en TV langskomen en je gaat je op verheugen. Was gisteren naar de bios ”Harry Potter and the deathly hallows deel 2” en toevallig was het moment gekomen dat ik na maanden weer eens naar de Mc zou gaan en de magische sensatie van de McDonald’s – Italian Special zou bestellen. Dit hier onder zie je en verwacht je het zo ongeveer te krijgen, maar daar onder weer kan je zien wat ik kreeg!

Zo als in de reclame video van de McDonald’s – Italian Special hier onder, zie je dat het niet klopt en de teleurstelling dubbel is en eigenlijk je toch echt genaaid voelt. De grote tomaat schrijf, plak kaas  en de groene sprankelende rucola heb ik in geen velden kunnen bekennen. Je weet dat je altijd minder krijgt dan het je voorgespiegeld krijgt, maar dit slaat werkelijk alles en niet minder dan een klap in je bek. De smaak was niet eens zo slecht, gewoon zo als je van de Mc bent gewend, een slappe hap zonder liefde en passie.


35 gedachten over “De teleurstelling van de McDonald’s – Italian Special”

 1. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb vorige week voor het eerst sinds tijden weer eens MC Donalds gegeten en de Italian special besteld. Ik moet zeggen dat het geval hierboven er inderdaad niet al te smakelijk er uit ziet. Ik had namelijk een prachtig broodje met grote plakken tomaat, mozarella en veel sla en de goede verhouding met de saud!

  1. Om eerlijk te zijn weet ik het niet, aangezien ik voor 4 personen heb besteld. Maar het was in ieder geval duurder dan 2 euro, ik schat zo maar 3.50??? 😉

 2. Ik heb dat lapje opgetild, maar er zat niet zo veel
  tussen, wat uien en saus die best wel lekker was en echt een vleugje basilicum
  kon proeven.

 3. Ik vraag mij wat dingen af:
  1 ben je met je klachten naar een medewerker gegaan? Zonee, dan geef je Macd ook geen kans met dit bericht!
  2 waarom klagen als je toch al geen behoorlijke verwachting had, getuige je afsluitende zin.

  Ik heb de italian special onlangs ook gegeten. Bij mij zat er gelukkig flink wat rucola op!

  1. Luister goed oelewapper! Als wij met zijn vieren de wachtrij aan de kassa hebben doorstaan en op een miraculeuze wijze al onze bestelling in een keer klaar is en na het zoeken naar een vrij plek en die vrij gemaakt hebben van vuile dienbladen en uiteindelijk de Mc dozen open maken en dat zie. Je denk toch niet dat ik voor die paar kut euro weer in de rij ga staan om mijn beklag te doen bij een nog terechte sagarijnige puber om dan de missende paar blaadje rucola en een schijf tomaat en een flinke dosis negatieve energie op mij al beroerde broodje te krijgen en terug te komen terwijl de rest al klaar is met eten. Gezellig hoor!!!
   Dan geef ik de voorkeur om dat toch gezellig samen met mijn 4 andere tafel genoten het eten samen en tegelijkertijd te nuttigen.
   Maar het valt gewoon op dat de laatste 20 jaar de kwaliteit en de vulling van een BigMac ook al sterk is achteruit gegaan met wat je vroeger kreeg, maar dat kan ik moeilijk bewijzen omdat ik daar geen helaas van heb.
   Maar voor de rest bedankt voor je reactie 😉

   1. Bedankt dat je mij puisterig chagrijnige puber noemt! Heb die tijd alleen wel al achte rmij gelaten. Blijkbaar wil je je "anger" wel aan de wereld richten maar is het je te veel moeite om bij de juiste persoon te doen, die waarschijnlijk een nieuw broodje had laten maken voor jou! Tip voor jou en andere azijnpissers: bestel een broodje special, dus zonder ui, tomaat, peper oid. Weet jij zeker dat ie vers is. 
    Bij deze nodig ik je uit om in Drachten een broodje te eten bij de McDonalds. Zal je goed doen. 
    Ik hoop dat je je stukken beter voelt na je blogpost! En hoop dat ik en anderen bij je volgende post denken: You made my day!

    En voor de rest, ik begrijp heel goed dat je niet weer in de rij wilt staan, en als jij vindt dat de kwaliteit niet goed is, dan heb jij daar redenen voor!

    1. @Jelmero:disqus  ik noemde jouw geen ''puisterig chagrijnige puber'' maar die gene achter de balie, of wil er mee zeggen dat je zelf bij de Mc werkt in Drachten? 🙂 Volgens mijn gaat het in centrum van Den Haag heel anders aan toe dan in Drachten, als is er wel verschil in welke filiaal je gaat, alleen in het centrum zijn er 4 Mc Donalds en ik wil juist  ui, tomaat, peper en ''beter voelt na je blogpost'' dat is de bedoeling van een blogpost en ik kan je vertellen dat het werkt ook! 😉

 4. Niet te teleurgesteld zijn. houd hoop. Het is maar net waar je 'm haalt. Bij de ene Mc was 'ie zoals bij jou op de foto. Maar laatst heb ik een prachtige versie gezien! En oh-oh wat was die lekker zeg!!

  1. @2ea3fad110ac6a92234e4178f9fed550:disqus je gaat me toch niet vertellen dat zo'n schrijftalent in het weekend bij de Mc Donalds werkt he!? 😉

 5. dat ziet er heel goor uit, gatverdamme wat een armoede. dat geef je niet eens aan je hond.

  1. Nou het is juist best wel lekkr.. En normaal zit er altijd kaas tussen met tomaat.. En er zit ook nog hondenvlees op…
   HOU TOCH OP MET GEZEIK EN ZOEK EEN LEVEN

  2. Nou het is juist best wel lekkr.. En normaal zit er altijd kaas tussen met tomaat.. En er zit ook nog hondenvlees op…
   HOU TOCH OP MET GEZEIK EN ZOEK EEN LEVEN

 6. dat ziet er heel goor uit, gatverdamme wat een armoede. dat geef je niet eens aan je hond.

  1. Ja, erg he! Zo teleurgesteld als hij van de reis in Italië was, was ik van het bezoek van de Mc Donalds.

  1. Een broodje donner of shoarma van de Turk ziet er een stuk vrolijker en smakelijker uit dan dat stuk ellende van een Italian Special die je bij de Mc krijgt.

 7. Is dat een McDerrie?
  Op sommige verpakkingen in de supermarkt staat bij die mooie plaatjes 'Servingg Sugestion',maar daar hebben ze bij van der Mekken nooit van gehoord en dan die puisterige pubers die alles met hun blote handjes pakken en verpakken. Ik kom er dan ook echt nooit.

  1. @google-8b03be881ba5bab4af2fe3a282cb07da:disqus die ''puisterige pubers die alles met hun blote handjes pakken en verpakken'' die werken tennisten voor hun en geld en ook hard ook! 🙂

  2. boeit mij wat jij denkt en waar jij komt en niet komt. de meeste mensen houden van fastfood wij genieten van het leven

 8. Maar als echte italiaan moet je toch weten dat niks zo lekker is als bij de mama…dus die teleurstelling moest eigenlijk geen verrassing zijn.

  Groetjes Chantal.

 9. Maar als echte italiaan moet je toch weten dat niks zo lekker is als bij de mama…dus die teleurstelling moest eigenlijk geen verrassing zijn.

  Groetjes Chantal.

  1. Ik wil niet onbescheiden zijn, maar volgens mij kan ik een stuk lekkerder en smakelijker koken dan mijn moeder 🙂

   1. Jongen.. Hou alsjeblieft op! Die mensen bij Mac donalds staan soms 4.5 uur achter elkaar van die dingen te bakken..
    En jullie maar klagen. Als jij het beter kan moet je maar solliciteren

   2. Jongen.. Hou alsjeblieft op! Die mensen bij Mac donalds staan soms 4.5 uur achter elkaar van die dingen te bakken..
    En jullie maar klagen. Als jij het beter kan moet je maar solliciteren

    1. Ik sta ook 8 uur op mijn poten om te werken. Het wil toch niet zeggen dat het dan geoorloofd is om slechte kwaliteit te leveren? Dat zegt meer over jouw mentaliteit 😉

Reacties zijn gesloten.