Harry Potter and the deathly hallows deel 2

Zal gelijk bekennen dat ik nooit echt een Harry Potter fan ben geweest. Vond uiteindelijk alle film niet vervelden kijken en best leuk en grappig. En dat was met: ”Harry Potter and the deathly hallows, deel 2” ook zo. Een leuk en toch best wel duister spektakelfilm met veel specials effects. Vond het soms wat kort door de bocht en miste wat verdieping, vooral van Harry Potter’s emoties vind ik altijd wat koeltjes en vlak, maar al met al een prettige film met happy end die zeker open blijft voor een nieuwe reeks Harry Potter next generation.

Bij de 3D ervaring vraag ik me ook bij deze film AF wat de toegevoegde waarde is, behalve die 3 a 4 euro dat ze extra vragen. Het enige wat ik bij deze kan verzinnen, is dat het de film duister en donkerder maakt en wat extra aparte sfeer bij beelden voegt. Maar bij de algehele film boet het wel in helderheid en licht.


3 gedachten over “Harry Potter and the deathly hallows deel 2”

  1. Was een hele mooie ervaring, en vond de 3d juist wel wel een toevoeging hebben. Alleen jammer dat de bril vies was, en ik een del van de tijd bezig was met deze schoon te maken.
    Wat deze film nou maakte is dat ze nu vrij dicht bij het boek bleven, en war dit afweek was het helemaal niet erg.

    1. Ik neem altijd mijn eigen 3D bril mee, maar het lag niet aan dat je 3D bril vies was, het beeld van HP7 3D was echt soms heel wazig dat ik in even mijn bril moest nakijken of het niet door vocht was beslagen šŸ™‚ *beetje overdreven*

      Ik heb de boeken niet gelezen, dus kijk echt wat ik zie en wat ik krijg šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.