Den Haag: Code Geel

The Day After. Het zal niemand zijn ontgaan dat het gisteren op zijn zacht gezegd pokken weer was. Ik vond het schitterend en een verkoeling voor hard werkend Nederland in de zomer, maar! Er zijn ook de nodige slachtoffers gevallen, zag het gisteren al, maar was gewoonweg te nat om mijn mobiel of camera tevoorschijn te halen, vooral door de wind die van alle kanten leek te komen.

Gisteren lag het al bezaaid met gesneuvelde paraplus, nog nooit eerder zo veel gezien en vanmorgen lager er nog. Al was de reinigingdienst al vroeg en druk aan het wek om alle rommel op te ruimen. Hier onder (12 foto’s), een fractie van alle gesneuvelde en afgedankte paraplus in het centrum van Den Haag. Het enige pluspunt is dat de natuur nu wel voor even lekker water heeft gehad en de paraplu verkopers weer goudendagen tegemoet zien komen.

Video UPDATE:  Meneer Burger was me al in 2008 voor. Kijk hier onder zijn schitterende video van al zijn gesneuvelde paraplu’s 😉


6 gedachten over “Den Haag: Code Geel”

  1. Ja met mij gaat het heel goed, ik stuur je binnenkort wel even een mailtje.

  2. @db066a98f4eb85ab1fde6a221662ec6d:disqus wat leuk je weer hier te zien, zag dat je blog gewist had, jammer! Hoe gaat het?

    @facebook-1182738743:disqus altijd verstandig en strategisch 😉

  3. Daar liggen ze dan de slachtoffers van het zware weer van gister 😀

  4. Daar liggen ze dan de slachtoffers van het zware weer van gister 😀

Reacties zijn gesloten.