Waarom #CDA alles doet om #PVV niet te laten regeren: Subsidiebelangen en belangenverstrengeling CDA-prominenten

Waarom het CDA er alles aan doet om de PVV niet te laten regeren: Subsidiebelangen en belangenverstrengeling CDA-prominenten. Dat is wat er naar voren komt uit onderzoek van Peter Siebelt en het CDA meer kost dan je lief is: Telegraaf.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Waarom #CDA alles doet om #PVV niet te laten regeren: Subsidiebelangen en belangenverstrengeling CDA-prominenten”

  1. Het is niet voor niets dat diverse politieke partijen al direct hun hakken in het zand hebben gezet. Ik ben er zeker van dat als PVV de kans krijgt om ons land te zuiveren van corruptie ons tekort in 1 jaar is en we nog geld overhouden ook. De corruptie gedurende de afgelopen 10 coalities is aardig door gesubsidieerde en corrupte media weggemoffeld.

    Enige reden dat PVV niet mag regeren in dat zowel de PvdA, D66 als CDA door het ijs zakken.

Maak mij blij en geef reactie :D