Ongelovelijk maar waar

image

Wel mij foto van de dag. En tevens de test van de WordPress Android plugin met een haperende Franse WI-FI verbinding en zonder spellingcontrolle. Dit was in Najac, in de kerk op het plein.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Ongelovelijk maar waar”

  1. @Jager: zonde van je geld šŸ˜‰

    @SirCumSized: en daarom ongelovelijk maar waar, die geluiden zijn de rimboe nog niet doorsdrongen en misschien een waarschuwing die er altijd al was geweest in de vorm van deze tekeningen en kunst die nu wel een hele andere betekennis krijgen.

  2. Ik krijg toch een `unheimlich` gevoel bij die monnik die dat kindje zo innig vasthoudt op één van die kaarsen. Sorry, maar door het nieuws van diverse vormen van `broederliefde` die de katholieke kerk de laatste tijd op ons af laat komen, ben ik waarschijnlijk een beetje geconditioneerd door dat soort katholieke tafereeltjes.

    Veel plezier in het `douce France`, Mike

Maak mij blij en geef reactie :D